V-Ray

V-Ray za SketchUp i Rhinoceros  


V-Ray je komercijalni rendering plug-in (dodatak) za softverske aplikacije za 3D računarsku grafiku. V-Ray se koristi u medijima, industriji dizajna, zabave i igara, industrijama kao što su filmska produkcija i produkcija video igara, industrijski dizajn, dizajn proizvoda i arhitektura.


V-Ray Next za SketchUp

Značajne optimizacije tokom rada

V-Ray za SketchUp pruža dizajnerima brzi rendering, bolje alate za rad sa svetlom i mogućnost kreiranja i vizualizacije kompleksnih scena. Taj softver je rešenje prilagođeno dizajnerima donosi dramatična poboljšanja u procesu vizualizacije uz V-Ray RT i poboljšanu kvalitetu rasveta baziranu na slici uz V-Ray Dome Light. V-Ray Proxy omogućava lakše rukovanje kompleksnim scenama s vrlo detaljnim modelima.

DETALJNIJE


V-Ray Next za Rhino

Kreirajte sjajne prikaze direktno u Rhino-u

V-Ray za Rhino pruža profesionalcima za vizualizaciju moderno rešenje koje generira visoko kvalitetne slike neuporedivog stupnja realizma. Plug-in (dodatak) radi s Robert McNeel & Associates’ Rhinoceros, što je jedan od najpopularnijih dostupnih NURBS alata za modeliranje za Windows. Rhino korisnici u svim područjima – od inženjeringa i dizajna proizvoda do 3D animacije – pouzdaju se na V-Ray kao brzi, laki i isplativi način za renderovanje njihovih vrhunskih slika.

DETALJNIJE