Dlubal Software

Rešenja za dizajn i analizu konstrukcija 


Dlubal Softvare programi uključuju širok spektar korisnih funkcija koje možda nedostaju u sličnim programima za strukturnu analizu. Stoga, RFEM i RSTAB nisu samo dobra alternativa drugim softverskim alatima za strukturalnu analizu, kao što su SAP 2000, STAAD Pro, RISA, Robot Structural Analysis, SCIA Engineer, SOFiSTiK itd., nego su veoma često prvi izbor za inženjere.


RFEM

RFEM – Moćan, lagan i intuitivan FEA softver

Program za analizu konačnih elemenata RFEM je moćan softver za brzo i jednostavno modeliranje, strukturne analize i dizajn 2D i 3D modela koji se sastoje od člana, ploče, zida, preklopljene ploče, školjke, čvrstih i kontaktnih elemenata. 
Zahvaljujući modularnom konceptu softvera, možete povezati glavni program RFEM sa odgovarajućim dodatnim modulima kako biste zadovoljili vaše individualne zahteve.

DETALJNIJE


RSTAB

RSTAB – Moćan i jednostavan za korišćenje

3D program za strukturnu analizu rešetkastih konstrukcija je idealan alat za projektovanje konstrukcija od greda, ramova ili nosača koji se sastoji od čelika, armiranog betona, drveta, aluminijuma ili drugih materijala. Sa RSTAB-om možete brzo i lako definisati strukturni model, a zatim izračunati unutrašnje sile, deformacije i reakcije. Za dalji dizajn postoje različiti dodatni moduli koji su na raspolaganju, imajući u vidu strukturne podatke specifičnih materijala i standarda.

DETALJNIJE


Ostali moduli

RFEM i RSTAB – Dodatni moduli

Modularni softverski sistem omogućava vam dodavanje odgovarajućih modula glavnim programima RFEM i RSTAB kako bi ste ih prilagodili vašim individualnim zahtevima. Pogledajte pregled dodatnih modula koji su dostupni za oba glavna programa.

DETALJNIJE