V-Ray za SketchUp

Značajne optimizacije tokom rada

V-Ray za SketchUp pruža dizajnerima brzi rendering, bolje alate za rad sa svetlom i mogućnost kreiranja i vizualizacije kompleksnih scena.

Duboko integrisan u SketchUp

Više prostora za kreativnost

Podrška za SketchUp-ove boje .

V-Ray sada u potpunosti podržava izvorne boje materijala. Ispravite boju na standardnim SketchUp materijalima i odmah pogledajte efekat u V-Ray Frame Buffer-u.

Poboljšano korisničko iskustvo

Sada je značajno olakšano korišćenje omiljenih V-Ray alate, uključujući postavljanje osvetljenja, beskonačnu ravninu i interakciju sa scenom. Kursor alata izgleda isto kao SketchUp-ov, a SketchUp Instructor sadrži detaljne opise i animirane prezentacije o tome kako koristiti V-Ray alate.


Optimizovane performanse

Brže renderovanje

Optimizirano interaktivno renderovanje na CPU-u

Mnogo brže CPU-a renderovanje scena, osvetljenja i materijala. Scene Previev Svatch takođe su modifikovane da bi se brže rešavale i koristile manje resursa CPU-a.

Novi algoritam keš-a za svetlo 

Novi podrazumevani način obračuna svetlosne keš memorije rešava najčešće artefakte i optimizuje se i stabilnije kada se koristi u animacijama.


Pojednostavljeni radni procesi

Maksimalna kreativna kontrola, uz minimalni napor.

Brzi prekidač za denoiser endžin

Prekidač denoiser endžina sada je dostupan u glavnom meniju renderera. Lako rebacivanje sa V-Ray na NVIDIA AI denoiser.

Ažurirani efekti VFB sočiva

Simulirajte efekte sočiva kamere kao u stvarnom svetu pomoću nove proceduralno generisane prašine i ogrebotina.

Izbor termperature boje

Izbor boja za V-Ray uvodi novi klizač za izbor temperature boje u Kelvinima, koji automatski daje odgovarajuću RGB boju omogućavajući vam da sačuvate i izmenite temperaturnu vrednost za svaki slot za boju.