BricsCAD

Zvanični partner za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo

Profesionalni CAD softver, bez kompromisa

Ubrzajte vreme za završetak projekta bez kompromitovanja performansi, troškova, fleksibilnosti licenciranja i bezbednosti podataka.

Šta je BricsCAD?

Moćan, intuitivan i interoperabilan CAD alat za modelovanje za dizajnere, inovatore i inženjere.

BricsCAD je napravljen za VAS

 • Inženjering
 • Glavne ugovarači
 • Podizvođači
 • Arhitektura
 • Građevinski inženjering
 • Geodezija
 • Proizvodnja
 • Dizajneri proizvoda

BricsCAD® Lite

BricsCAD je u potpunosti baziran na standardnom DWG formatu industrije, sa punom komandom, skriptom, makroom i kompatibilnošću menija. BricsCAD se oseća kao kod kuće!

BricsCAD Lite je veoma kompatibilan sa AutoCAD-om®

Da bi se premestili u BricsCAD, korisnici ne moraju da menjaju rasporede štampača, predložaka, blokova ili lista – oni su u potpunosti kompatibilni. Imena komandi, pseudonimi i sistemske promenljive su isti u programu BricsCAD kao u programu AutoCAD®. BricsCAD koristi izvorni DWG format za najveću kompatibilnost sa drugim CAD korisnicima u svim industrijama.

BricsCAD® Pro

BricsCAD je u potpunosti baziran na standardnom DWG formatu, sa punom kompatibilnosti komandi, skripti, makroa i menija.

BricsCAD® Pro je veoma kompatibilan sa AutoCAD® 2022

Da bi se premestili u BricsCAD, korisnici ne moraju da menjaju rasporede štampača, templejta, blokova ili lista – oni su u potpunosti kompatibilni. Imena komandi, pseudonimi i sistemske promenljive su isti u programu BricsCAD kao u programu AutoCAD®. 

Podrška za APLISP i API

BricsCAD u potpunosti podržava LISP, smanjujući vreme potrebno za izvršavanje zadataka izrade. Kompatibilan je sa AutoCAD® autoLISP formatom, što olakšava ponovno korišćenje postojećih rutina. Takođe sadrži moćan API, koji pruža platformu za mnoge nezavisne aplikacije specifične za industriju.

BricsCAD® Ultimate

Pređite sa koncepta na razradu detalja sa svim alatima koji su vam potrebni za projektovanje, izradu i proizvodnju, sve u jednoj platformi. Poboljšajte produktivnost i uklonite greške pomoću BricsCAD jedinstvenog DWG formata datoteka za sve tehničke discipline.

Mrežne licence

Uz mrežnu licencu, možete kupiti ili pretplatiti se na BricsCAD Ultimate, i imati potpunu fleksibilnost širom CAD, BIM & Mechanical softvera, osiguravajući da imate pravi alat za zadatak.

Šta je uključeno

Uz BricsCAD Ultimate, pristupite punom paketu BricsCAD proizvoda kako biste zadovoljili svoje dizajnerske potrebe u okviru jedne, višenamenski CAD platforme.

 • BricsCAD Lite – 2D CAD za brzu i efikasnu izradu
 • BricsCAD Pro – 2D i 3D CAD koji će vam pomoći da brže rešite probleme sa dizajnom
 • BricsCAD BIM – Drugačiji pristup izradi informacionog modelinga
 • BricsCAD Mechanical – Advanced Mechanical Design tools for intelligent part, sheet metal and assembly design

BricsCAD® Mechanical

Počnite sa bilo kakvim podacima o dizajnu, dodajte detalje, a zatim brzo generišite kompletne i tačne proizvodne materijale. BricsCAD-ov jedinstveni 3D modeling pristup vam daje slobodu da dizajnirate kako želite, od koncepta do detalja, sa bilo kojim nivoom parametarske kontrole koji vam je potreban. Brzo razvijanje složenih samostalnih komponenti ili direktno unutar sklopa.

Sa BricsCAD Mechanical, proces dizajniranja je jednostavan. Započnite dizajn 2D skicom, a zatim lako kreirajte 3D solid. Takođe možete da koristite ugrađene 3D templejte da biste naveli početni oblik vašeg dela. Pređite na detalje koristeći ekstrudiranje, filete, šamfere, logičke operacije i uredite pomoću dinamičkog direktnog modelovanja. Kontrolišete onoliko ili onoliko malo obrasca koliko želite sa parametrima. Takođe možete da uvezete 3D čvrstine i uredite ih kao izvorne komponente.

BricsCAD® BIM

BricsCAD BIM je izgrađen na poznatom BricsCAD sistemu, tako da možete da koristite 2D alatke za rad dok lako prelazite na rad u 3D. Uživajte u fleksibilnosti kreiranja jednostavnih 3D dizajna, uvoza ili generisanja preciznog BIM modela za saradnju i izgradnju.

Ugrađen AI

U BricsCAD BIM-u, dizajnerske odluke su na prvom mestu, a algoritmi mašinskog učenja automatizuju radne zadatke manipulisanja BIM podacima, dokumentacijom i nivoima detalja.

2D & 3D

U istoj DWG platformi možete pronaći fleksibilan, direktan alat za modelovanje zgrada i profesionalni CAD proizvod. Geometrija dizajna se može direktno konvertovati u BIM elemente. Bezbedan put do BIM-a za CAD korisnike bez ometanja učenja tradicionalnog BIM sistema. Manje trošenja na softver i obuku uz izbegavanje smanjenja performansi tokom tranzicije snižava barijere za ulazak.

Zvanični partner za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo