SketchUp

Gde sjajne ideje ožive

Dizajnirajte divno. Jasno sarađujte. Gradite bolje zgrade.

Pametno, brzo i intuitivno, pretvorite vaše zamisli u 3D modele i lako ih podelite ih sa drugima

Radost kao kod crtanja rukom uz lakoću koju donosi super-pametni softver za 3D modeliranje. Olakšajte posao.uz stotine profesionalno razvijenih ekstenzija na dohvat ruke. Dizajnirajte  u 3D, dokumentujte u 2D i donesite efikasnost svom timu.

SketchUp Pro

SketchUp Pro je softver za 3D modeliranje koji iznova pokazuje da je jednostavan koliko i moćan, nudeći najintuitivniji način dizajna, dokumentovanja i prenošenja vaših ideja u 3D.

SketchUp Pro već́ dugo koriste profesionalci u nizu industrija – arhitekturi, građevinarstvu, inženjeringu, pejzažnoj arhitekturi, dizajnu enterijera, urbanističkom planiranju, obradi drveta.

SketchUp je intuitivna, više-namenska alternativa za komplikovan i skup CAD softver.

SketchUp Studio

Povećajte efikasnost rada uvozom, pregledom i modeliranjem direktno na podacima iz oblaka tačaka. Koristite Scan Essentials da precizno i brzo obezbedite tačnost modela bez obzira na veličinu datoteke. Finalizujte 3D detalje i pripremite svoj projekat za konačnu izradu kreiranjem 2D dokumentacije od podataka oblaka tačaka direktno u LayOut-u.

Dodajte realizam svojim projektima koristeći V-Ray®. Uz atmosferske efekte, globalno osvetljenje, prirodno osvetljenje, teksture iz stvarnog života i opcije senčenja, zaista ćete moći da prikažete svoj projekat u najboljem svetlu u samo nekoliko koraka.

Sefaira

Sefaira je dovoljno fleksibilna da njene analize idu u korak sa tempom konceptualnog i šematskog dizajna. Pokrenite pune godišnje simulacije koje pokreće akreditovani industrijski endžin za analizu i dobijte rezultate performansi zgrade za samo nekoliko minuta. Uporedite opcije masiranja, rasporeda i koverte da biste napravili uži izbor pravih koncepata. Proučite prirodnu ventilaciju i HVAC sisteme za sve tipove projekata. Podelite svoj projekat koristeći ubedljive vizuelne elemente da biste ubedili druge u prednosti vašeg predloga i prednosti vašeg dizajna. Pogledajte kako se vaš projekat prati u odnosu na ciljeve energije, dnevnog svetla i udobnosti, koristeći ASHRAE i druge industrijske standarde.

SketchUp za škole

SketchUp za škole je osnovni SketchUp modeler koji je sada dostupan u veb bowser-u za bilo koju osnovnu ili srednju školu registrovanu za G Suite for Education ili Microsoft Education.

Ako ste fakultet kojem je potrebno rešenje za licencu za čitav univerzitet, na pravom ste mestu. Imenovana korisnička pretplatnička mesta koja će se dodeliti pojedinačnim laptop računarima učenika i nastavnika, za korišćenje u školskim mrežama i van njih.