Kalkulacije i ponude

Brzina i tačnost

Budite produktivniji ...

Odgovori na upite i ponude se mogu brzo i lako kreirati, za samo deo vremena koje vam je inače za to potrebno, Uz pomoć čarobnjaka za uvoz predmera, za učitavanje svih elektronskih podataka, uključujući crteže.

Čarobnjak za ponude odmah primenjuje procenjene vrednosti i standardne elemente na sve odgovore na upite i ponude.

Kalkulaciji se odmah dodaju odgovarajući čelični elementi, iz sveobuhvatne baze podataka, sa svim svojstvima, kao što su; težina, površina i cene, pružajući tačnu kalkulaciju troškova za završnu obradu površine, bojenje i galvanizaciju.

STRUMIS može automatski popuniti detalje veza, fitinge, kao i utroške radne snage za svaki segment; parametarski određujući troškove, pri tome smanjujući dupliranja, povećavajući tačnost i ubrzavajući postupak izrade kalkulacije.

Svi fiksni i varijabilni troškovi mogu se uključiti u kalkulacije, osiguravajući tačnost i pružajući poverenje u proces izrade visoko konkurentnih ponuda, istovremeno štiteći prihvatljivu profitabilnost.

Uvezite informacije, uključujući direktno od klijenta dobijene crteže; preko čarobnjaka za uvoza i eliminišite greške u unosu.

Nesting optimizuje procenjene potrebe za materijalom osiguravajući tačne troškove materijala, uključujući dozvoljene količine otpada s’ obzirom na dužine koje se mogu kupiti.

Hijerarhijske funkcionalnosti omogućava povezivanje više kalkulacija i nekoliko stavki sa jednim upitom višeg nivoa, sumirajući ukupne vrednosti i pondere na jedan izveštaj.

... odmah povećajte profit.