Zvanični partner za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo

BricsCAD Mechanical

Napredne alatke za mehanički dizajn bez kompromisa

Profesionlni, poznati, na standardnom DWG-u baziran 2D i 3D CAD za modelovanje i izradu tehničke dokumentacije u mašinstvu.

Najbrži put do proizvodnje

Počnite sa bilo kakvim podacima o dizajnu, dodajte detalje, a zatim brzo generišite kompletne i tačne proizvodne materijale.

BricsCAD-ov jedinstveni pristup 3D modelovanju vam daje slobodu da dizajnirate kako želite, od koncepta do detalja, sa bilo kojim nivoom parametarske kontrole koji vam je potreban. Brzo razvijanje složenih samostalnih komponenti ili direktno unutar sklopa.

Dizajniranje delova i komponenti

Sa BricsCAD Mechanical, proces dizajniranja je jednostavan. Započnite dizajn 2D skicom, a zatim lako kreirajte 3D solid. Takođe možete da koristite ugrađene 3D templejte da biste naveli početni oblik vašeg dela. Pređite na detalje koristeći ekstrudiranje, filete, šamfere, logičke operacije i uredite pomoću dinamičkog direktnog modelovanja. Kontrolišete onoliko ili onoliko malo obrasca koliko želite sa parametrima. Takođe možete da uvezete 3D čvrstine i uredite ih kao izvorne komponente.

Dizajn sklopova „od dole na gore“ i „od vrha na dole“

Korisnici BricsCAD Mechancal mogu da kreiraju složene hijerarhije delova i podsklopova pomoću metoda dizajna „od dole na gore“ i „od vrha na dole“. Korisnici mogu da uvezu sklopove iz različitih CAD sistema koristeći Communicator za BricsCAD, uključujući parametarsku geometriju definisanu u tim sklopovima.

Brzo generisanje tehničke dokumentacije

Ubrzajte izradu tehničkih crteža koristeći brze prikaze i koristite snagu procesora sa više jezgara da biste kreirali detaljne prikaze u rekordnom roku. BricsCAD Mechanical reaguje na vaše impute tokom pozadinskog generisanja crteža.

Automatsko ažuriranje crteža

Vaši crteži ostaju povezani sa 3D modelom. Promenom jednog dela, pod-sklopa ili celog sklopa svi povezani 2D crteži se automatski ažuriraju, što omogućava brze iteracije i promene dizajna.

Section views

Možete da kreirate prikaze delova 3D elemenata i sklopova. Odeljci se mogu definisati linijom nacrtanom u osnovnom prikazu ili možete kreirati složenije odeljke: pola odeljaka, ofset odeljke i poravnate prikaze odeljaka.

Prikazi detalja

BricsCAD Mechanical vam omogućava da automatski kreirate detaljne prikaze iz bilo kog postojećeg prikaza u rasporedu crtanja.

Tabela “Sastavnica”

Tabla sastavnica vam omogućava da upravljate sa više tabela sastavnica u crtežima. Svaku kolonu možete oblikovati pojedinačno, podesiti jednačine, sortirati tabele i još mnogo toga.

Tagovi

BricsCAD Mechanical kreira asocijativne tagove za svaku komponentu u sklopu i upravlja prikazom tih oznaka u svim automatski generisanim 2D prikazima.

Mehanički simboli i beleške

Sve 2D detaljne beleške koje su vam potrebne, od datuma i geometrijske tolerancije do površinskih završetaka do simbola i predstava zavarivanja, dostupne su vam na dohvat ruke da biste brzo kreirali crteže 2D proizvodnje.

PowerDIM

PowerDIM alatka inteligentno kreira pravu dimenziju za izabranu geometriju, uključujući uklapanje i toleranciju, čineći dimenzionisanje i kotiranje crteža mnogo lakšim.

Kompatibilnost sa AutoCAD Mechanical®

Lako otvorite, uredite i ponovo koristite simbole i beleške u crtežima kreiranim u AutoCAD Mechanical.

Povezivanje sa različitim CAD alatima

Uvezite CAD podatke iz velikog broja drugih CAD formata, bez problema, u BricsCAD koristeći Communicator za BricsCAD. Lako i brzo integrišite u svoje sklopove, modifikujte direktnim modelovanjem u BricsCADu ili unaprdite dodavanjem parametara.

Zvanični partner za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo