Zvanični partner za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo

BricsCAD Pro

Profesionalni CAD softver, bez kompromisa

Ubrzajte vreme za završetak projekta bez kompromitovanja performansi, troškova, fleksibilnosti licenciranja i bezbednosti podataka. Profesionalni, poznati, na DWG formatu baziran 2D i 3D CAD sa AI‐integrisanim u alate za poboljšanje produktivnosti

 

Poznati i kompatibilni CAD

BricsCAD je u potpunosti zasnovan na standardnom DWG formatu, sa punom kompatibilnosti komandi, skripti, makroa i menija.

BricsCAD® Pro je veoma kompatibilan sa AutoCAD® 2022

Da bi se premestili u BricsCAD, korisnici ne moraju da menjaju rasporede štampača, templejta, blokova ili lista – oni su u potpunosti kompatibilni. Imena komandi, pseudonimi i sistemske promenljive su isti u programu BricsCAD kao u programu AutoCAD®. BricsCAD koristi izvorni DWG format za najveću kompatibilnost sa drugim CAD korisnicima u svim industrijama.

  • Komanda kompatibilna
  • Meni (. CUI. THIGH) kompatibilan
  • Kompatibilan makro/skripta
  • Datoteka podrške (. PC3, . LIN, . PAT. DWT, . SSM) kompatibilan
  • Zasnovano na DWG tehnologiji za 2018.

Podrška za APLISP i API

BricsCAD u potpunosti podržava LISP, smanjujući vreme potrebno za izvršavanje zadataka izrade. Kompatibilan je sa AutoCAD® autoLISP formatom, što olakšava ponovno korišćenje postojećih rutina. Takođe sadrži moćan API, koji pruža platformu za mnoge nezavisne aplikacije specifične za industriju.

BricsCAD, otvorena CAD platforma

BricsCAD Pro je srce otvorene BricsCAD platforme za dizajn. To je RUNTIME eXtension (BRX) API vam omogućava da razvijete sopstvene aplikacije, nudeći programerima moćnu bazu na kojoj ćete izgraditi sjajna rešenja specifična za industriju.

Aplikacije za BricsCAD

Nudimo 400 partnerskih aplikacija na BricsCAD katalogu aplikacija, koje sadrže specijalizovana industrijska rešenja u mnogim disciplinama, omogućavajući vam da svoj posao obavite lakše, brže i preciznije.

Point Cloud vizuelizacija

BricsCAD koristi poboljšani prikaz podataka da bi ubrzao performanse point cloud ekrana, koristeći polovinu prostora na disku naspram point cloud izvornih datoteka. Point clouds in .ptx, .pts, .las and .rcp formats are pre-processed to our .vrm project file format in the background, on your machine. Nema gubitka produktivnosti jer možete da nastavite sa radom tokom procesa keširanja.

Osnova za inženjering u građevinarstvu

Funkcionalnosti za dizajn u BricsCAD platformi pružaju solidnu osnovu za građevinski inženjering, sa skupom osnovnih, ali moćnih dizajnerskih alata i povezivanja podataka za specijalističke programere aplikacija kako bi kreirali tokove posla visoke vrednosti za naše klijente.

Inteligentne alatke za dizajn

BricsCAD sadrži jedinstvene alatke sa AI napajanjem koje vam pomažu da brže radite. Inteligentne komande vam pomažu da automatizujete ručne zadatke, optimizujete crteže i pomognete korisničkom unosu, značajno smanjujući napore i povećavajući produktivnost dizajna.

Parametarski blokovi: dinamičan pristup kreiranju 2D ili 3D blokova

Parametarski blokovi automatizuju zadatke koji se ponavljaju tako što korisnicima omogućavaju da kreiraju jedan blok umesto mnogo sličnih, odvojenih definicija blokova. Definicije 2D i 3D bloka možete da kreirate pomoću istog skupa alatki i toka posla koji vam je poznat.

Optimizacija kvaliteta crteža

OPTIMIZE ispravlja probleme sa crtanjem tako što automatski pronalazi i leči nedoslednosti kao što su praznine i pogrešna poravnanja koja se inače mogu teško videti, poboljšavajući preciznost crtanja i dajući vam čistiji, efikasniji rezultat.

Automatsko poravnavanje kopiranih entiteta

COPYGUIDED automatski poravnava kopirane entitete u relevantnu geometriju koristeći mašinski generisane krive vodiča. Možete izričito da izaberete entitete koje ćete koristiti kao krive vodiča ili da dozvolite bricsCAD-u da ih odredi na osnovu elemenata crteža u selekciji.

Automatski ograničeni 2D ili 3D elementi za crtanje

Prilikom kreiranja parametarskih 2D ili 3D elemenata crtanja, BricsCAD vam omogućava da inteligentno i automatski primenite parametre i ograničenja samo jednim klikom, primenjujući geometrijsku kontrolu brzo i lako za brze promene dizajna i ponovnu primenu.

Quad: crtanje, uređivanje i informacije u blizini kursora

BricsCAD-ova jedinstvena Quad je komandna paleta “head-up” koja predviđa korišćenje komande i nudi pristup komandi koja će vam verovatno biti potrebna za jedan klik. Napajan mašinskim učenjem, Quad predviđa komande koje će vam biti potrebne na osnovu jedinstvenog načina na koji koristite BricsCAD.

Sloboda dizajna

BricsCAD nudi jedinstvene mogućnosti koje vam pružaju slobodu da radite onako kako vi želite. Uz fleksibilno licenciranje, mogućnost slobodnog protoka u 2D i 3D tokovima posla, kao i naš prilagodljiv pristup 3D modelovanja, ovlašćeni ste da odaberete najbolji pristup za vas.

Moćno 3D modelovanje sa varijacijama

Naš jedinstveni pristup 3D dizajnu kombinuje najbolje od neograničenih svetova direktnog modelovanja i parametarskog dizajna.
Slobodni ste da izrazite svoju kreativnost u ranoj fazi dizajniranja kroz dinamično direktno modelovanje, interaktivno manipulišući čvrstom i površinskom geometrijom dok pomerate miša. Kako se dizajn razvija, možete da dodate dimenzionalne kontrole ili čak da u potpunosti parametrišete dizajn, automatski i sve to bez složenosti nametnute pristupom zasnovanim na istoriji.

Zvanični partner za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo