Usluge

NEOBiM - Pouzdan partner na putu u BIM

NEOBIM je posvećen tome da građevinskoj industriji pomogne na putu ka znatno produktivnijem radu kroz primenu naprednih, pristupačnih, intuitivnih tehnologija i rešenja.

Zakoračite u budućnost digitalne gradnje, već sada

Povežite svaku fazu životnog ciklusa izgradnje primenom digitalnih građevinskih rešenja. U potpunosti primenite BIM koncepte i efikasnije realizujte vaše građevinske projekte uz bolju kontrolu i veću predvidljivost, pomoću NEOBiM paketa usluga.

Obuka

Unapredite svoje veštine pomoću naših programa obuke i izvucite maksimum iz svog softvera. Zahvaljujući dugogodišnjem poznavanju softvera i BIM iskustvu, naši stručnjaci znaju kako da početnika pripreme za efikasan rad, ali i kako da iskusnim korisnicima pomognu da steknu dodatna znanja i unaprede rad.

Pomoć na projektima

Sve više građevinskih i infrastrukturnih projekata je bazirano na BIM tehnologiji. NEOBIM Beograd nudi različite usluge na polju realizacije projekata.

BIM konsalting

Mi u NEOBiM-u smo vaš kontakt ako želite da saznate više o 3D modelovanju i primeni BIM modela u vašoj kompaniji. Sa zadovoljstvom izdvajamo vreme da vas stručno savetujemo u svakom pogledu i da vam ponudimo upravo ona rešenja koja odgovaraju vašim poslovnim zahtevima. Na ovaj način možemo da radimo sa vama da precizno analiziramo opcije implementacije BIM koncepata i uspešno ih primenimo u vašoj kompaniji.

Uvedite BIM

NEOBIM Beograd pomaže klijentima da razviju BIM-specifične procese, radne procese i dinamiku koji im omogućavaju da efikasno implementiraju BIM mehanizam u svim projektima. Uspostavljanjem BIM standarda, mogžete usvojiti BIM na svim svojim projektima i takođe podržati partnere na projektu da rade prema dogovorenim smernicama za BIM procedure i rezultate.