Kontrola proizvodnje

Transparentnost, sledivost i efikasnost

Budite produktivniji ...

Jasan i transparentan prikaz napretka, praćenje i trenutno stanja svake pojedinačne komponente i sklopa, delovi mogu da se prebace u sledeću fazu i proces.

Opterećenja su definisana, alocirana proizvodnja i datumi isporuke.

Čarobnjak za generisanje radnog naloga/planiranje proizvodnje; sve CAM/NC datoteke se ispituju u vremenima proizvodnje za svaki postupak: korisnički definisani proizvodni procesi i faze: CAM/DSTV datoteke se automatski šalju svakoj mašini za sečenje/bušenje; radne liste se formulišu po generisanom vremenu mašine/zaposlenog/procesa kako bi se omogućilo planiranje radnog opterećenja.

RF i batch kolekcija bar kodiranja za sledljivost.

Vizuelno praćenje i izveštavanje o oznakama dela putem integracije u 3D modele.

Vizuelno praćenje svih komponenti koristeći jedinstveni, živi i interaktivni pregled 3D modela. Prikazuje trenutni status proizvodnje i predstavlja vitalne informacije.

Kreirane otpremnice i komadi dodeljeni otpremnicama trećim licima i/ili mestu postavljanja nakon što su proizvedeni i obojeni.

StruCNC uređuje/pregleda CAM/NC1 datoteke i obrađuje ih naknadno u određene formate radne stanice; nema potrebe za softverom nezavisnih proizvođača.

Funkcionalnost uključuje alate za gledanje, kontrole ograničenja ivica, stvaranje ureza, rupa i škraba. Kada se ručno identifikovani linearni komadi zavaruju zajedno, da bi se formirao jedan komad; efikasno korišćenje postojećih šipki; asocijacija je prikazana u Izveštaju proizvodne zavarene šipke.

Generišu se izveštaji o radnom vremenu zaposlenih koji nude praćenje u realnom vremenu, vremenske okvire i napredak. Više zaposlenih koji rade na istoj komponenti u proizvodnoj konzoli povećavaju tačnost i sledljivost vremenskog lista.

... odmah povećajte profit.