TEKLA MODEL SHARING

Podelite posao na BIM modelu

Zašto Model Sharing

Tekla Model Sharing je jedina tehnologija deljenja modela koja omogućava rad bez internet veze, a pristup internetu je potreban samo kada želite da sinhronizujete izmene. Zahvaljujući inovativnom i patentiranom procesu rada, Tekla Model Sharing deli samo izmene u modelu, a ne ceo model. Ako radite na mreži, znate da su mogući prekidi u internet vezi, ali to ne bi trebalo da vas spreči da sarađujete.

Vreme je novac

Tekla Model Sharing ne deli puni model, već́ samo promene koje su izvršene na vašem modelu, što značajno ubrzava rad. Vaš tim štedi vreme svaki put kada neko sinhronizuje model.

Od višekorisničkog okruženja do Model Sharing-a

Da li ste upoznati sa radom u višekorisničkom režimu sa Tekla Structures? Tekla Model Sharing ima jedinstvenu, patentiranu tehnologiju koja ima brojne prednosti u odnosu na postojeći višekorisnički režim.

Sigurnost podataka

Poboljšajte sigurnost podataka pri radi sa spoljnim saradnicima

Tekla je uložila mnogo truda u sigurnost tokom deljenja Tekla modela.

  • Svi Tekla Model Sharing podaci obezbeđeni su korišćenjem Microsoft Azure.
  • Možete upravljati pravima pristupa modelu, radeći na siguran način sa svima u projektu.
  • Podizvođači ne moraju da pristupe mreži vaše kompanije.
  • Administrator vaše kompanije upravlja projektima za razmenu Tekla modela u skladu sa vašim standardima.

Patentirani radni procesi

Kada koristite Tekla Model Sharing, radite sa sopstvenom lokalnom kopijom deljenog modela i samo ažurirate promene na mreži. To je moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, što rezultira pouzdanim modelom. Šta više, Tekla Model deljenje vam omogućava da uštedite vreme.

Deljenje modela Tekla omogućava svakom korisniku da na računaru ili na mrežnom pogonu ima lokalnu verziju modela Tekla Structures. Delite samo promene, a ne ceo model. Budući da se trebate povezati na Internet samo kada delite izmene, možete raditi van mreže većinu vremena.

Upravljanje timovima

Napravite najbolji tim

Kada kreirate tim, važno je okupiti prave ljude. Pomoću Tekla Model Sharing-a, članovi tima mogu da rade na istom projektu bez obzira na njihovu lokaciju. BIM saradnja je praktična, bilo da su svi u istoj kancelariji ili sa kooperantima u drugom gradu. Ko god da je potreban, i gde god da se nalazi.

Sa Model Sharing možete da:

  • Pozovete druge da rade sa vama na vašim Tekla Structures modelima.
  • Pridružite se drugima u radu na zajedničkim modelima.
  • Podelite promene u modelima.

Model Sharing – probna verzija

Moćan softver za automatizaciju ponavljajućih strukturnih proračuna

Tekla Model Sharing je inovativan BIM alat za kolaboraciju koji može zanačajno poboljšati produktivnost Tekla Structures korsnika. Da bi ste se što bolje upoznali sa mogućnostima saradnje i zajedničkog rada na modelu, Tekla vam nudi mogućnost da besplatno isprobate Model Sharing.

Da bi ste došli do vaše probne verzije Model Sharing-a, kliknite na dugme.