STRUMIS

Softver za upravljanje proizvodnjom čeličnih konstrukcija

Šta je STRUMIS

STRUMIS je kompletan sistem za upravljanje informacijama i proizvodnjom za svaku kompaniju za proizvodnju čeličnih konstrukcija koja želi da smanji troškove, maksimizira produktivnost i profitabilnost, u svakom koraku procesa proizvodnje.

Kombinovanjem stručnosti i efikasnosti u industriji sa profesionalnim uslugama koje poboljšavaju osnovne kompetencije, uvek vam pružaju prednost nad konkurencijom.

Pomoću STRUMIS-a možete bolje povezati svoje poslovne resurse smanjujući vreme proizvodnje, troškove i škart u cilju povećanja efikasnosti, sledljivosti i produktivnosti.

Od inženjera, za inženjere

STRUMIS koristi protok informacija i kroz kompletan proces pripreme i proizvodnje uključujući sva odeljenja, različite lokacije, dobavljače i klijente; od predmera i predračuna, preko nabavke i proizvodnje do izgradnje.

STRUMIS vam nudi najbolje iz oba sveta: globalno industrijsko znanje i efikasnost u kombinaciji sa lokalnim uslugama; koje pružaju inženjeri inženjerima.

Nadovezujući se na svoju tradicija inovacija, stručnosti i težnji ka stalnim poboljšanjima, STRUMIS svojim klijentima omogućava da steknu održivu konkurentsku prednost sa kompletnim informacionim i proizvodnim sistemom upravljanja proizvodnjom čeličnih konstrukcija.

Šta razlikuje STRUMIS od konkurencije

STRUMIS su razvili i njime upravljaju inženjeri koji poseduju ekspertsko znanje u industriji, sa preko 25 godina iskustva u industriji proizvodnje čelika.

Eksperti iz STRUMIS-a su rezvili alate za upravljanje tačnim (činjeničnim) informacijama u stvarnom vremenu.

STRUMIS pruža istinsko znanje o najboljoj praksi u industriji koja kulminira globalnom efikasnošću uz lokalne specifičnosti.

STRUMIS je partner sa klijentima u pružanju celokupnog rešenja – spremnog za rast i diverzifikaciju.

Klijenti veruju STRUMIS-u da će im dati informacije, znanje i sposobnost da uspešno grade svoje poslovanje u razvoju.

Potpuna integracija sa vašim poslovanjem

Primena STRUMIS-a, softvera za proizvodnju čelika, u vašem postojećem poslovnom okruženju je u centru svega, stoga smo razvili naprednu integraciju sa glavnim sistemima za modelovanje čeličnih konstrukcija, proizvođačima CNC mašina i ERP sistemima. STRUMIS omogućava kompanijama da povećaju efikasnost i poboljšaju profitabilnost.

  • Integriše se sa svim 3D BIM sistemima za modelovanje i dokumentovanje. Trenutno preuzimanje podataka u sisteme kao što su predmer i predračun, minimalizuje rizik od grešaka i integriše proces rada između inženjeringa i procene.
  • STRUMIS povezuje sve glavne CNC mašine kako bi pojednostavio vašu proizvodnju, a veći proizvođači CNC-a takođe mogu da pruže automatizovane povratne informacije o vremenu proizvodnje. Sa integrisanim CAM/NC objektima STRUMIS povezuje vaše podatke iz proizvodnje i prati svaki komad.
  • Uspostavljene veze sa glavnim računovodstvenim sistemima i integracija sa glavnim dobavljačima ERP-a.

Moduli sistema STRUMIS uključuju