Tekla

Tekla softverski proizvodi kompanije Trimble

Sa zaista konstruktivnim Tekla modelima, možete da promenite način na koji dizajnirate i gradite sve vrste građevinskih konstrukcija. Dobrodošli u novi svet detaljnosti, efikasnosti, kvaliteta i profitabilnosti.

Obavite posao kako treba pomoću pravog BIM softvera - od inženjera za inženjere

Pomoću softvera koji omogućava izradu zaista konstruktivnih BIM modela bogatih podacima i koji do detalja podržava vaše radne procese bićete u mogućnosti da se uhvatite u koštac sa izazovima građevinskih projekata bez obzira na složenost i veličinu objekta. Tekla ima tehnologiju; vi imate stručnost. Hajde da zajedno transformišemo građevinsku industriju.

Tekla Structures

Zahvaljujući potpuno tačnim i preciznim 3D modelima, bogatim informacijama,  bez većih komplikacija će te se uključiti u najsavremeniji način projektovanja i gradnje,.

Vreme je da svi od projektanata i onih koji razrađuju tehničku dokumentaciju, preko proizvođača prefabrikovanih elemenata i izvođači radova do projekt menadžera, naprave korak napred i uzdignu se iznad tradicionalnih okvira u svakoj fazi izgradnje.

Sa Tekla Structures, možete sa izuzetnom efikasnošću kreirati, razrađivati i deliti 3D modele i 2D dokumentaciju i upravljati informacijama.

Tekla Model Sharing

Tekla Model Sharing je zaista inovativan BIM alat za saradnju koji može značajno povećati produktivnost Tekla Structures korisnika koji pomoću ove zaista inovativne platforme za saradnju u modeliranju konstrukcija mogu zajedno da rade na istom modelu sa bilo koje lokacije. To značajno povećava efikasnost čitavih timova koji rade na jednom projektu.

Tekla Model Sharing je jedina tehnologija deljenja koja vam omogućava da radite bez internet veze, što je potrebno samo kada želite da sinhronizujete promene. Zahvaljujući inovativnom i patentiranom toku rada dele se samo promene napravljene u modelu, a ne ceo model. Ako radite na mreži, znate da postoje prekidi u internet konekcijama, ali to ne bi trebalo da vas spreči da sarađujete.

Trimble Connect

Trimble Connect je klaud platforma za deljenje i saradnju na BIM projektima u građevinskoj industriji i olakšava timski rad, komunikaciju i razmenu podataka u vezi sa projektom, posebno u BIM procesu. Projektanti, građevinske kompanije, izvođači i korisnici objekata skupljaju svoje BIM podatke na centralnoj lokaciji, distribuiraju zadatke (ToDos) i pružaju onima koji su uključeni u projekat prave informacije u pravo vreme.

Trimble Connect spaja tehnologiju, ljude i informacije na jednoj platformi i pruža pregled velike slike do najsitnijih detalja. Komunikacija ne mora da bude komplikovana ili duga – sa Trimble Connect uvek imate pristup svoj projektnoj dokumentaciji, zadacima na čekanju i trenutnoj istoriji projekta.

Tekla za škole

Tekla za studente, prosvetne radnike i akademske institucije

Pristupite Teklinom nagrađivanom softveru za dizajn, projektovanje i izgradnju građevinskih konstrukcija.

Softver je besplatan za studente i nastavnike, uz nisku cenu za akreditovane institucije.