OSTALA TEKLA REŠENJA

Građevinska industrija zahteva rešenja dizajnirana za izgradnju kako bi se poboljšala komunikacija tokom projekta i unapredio proces rada u projektovanju konstrukcija, izradi tehničke dokumentacije, proizvodnji prefabrikovanih elemenata i gradnji. Teklina BIM (Building Information Modeling) rešenja su inovativni alati koji olakšavaju otvorenu integraciju sa arhitektonskim modelima, i podržavaju kompletan proces izgradnje od početka do kraja.

Tekla BIM proizvodi omogućavaju vam da zaista imate kontrolu nad celokupnim strukturnim procesom. Od projektovanja preko, pre-fabrikovanja elemenata, do izrade elemenata konstrukcije direktno na gradilištu, Tekla proizvodi pokrivaju sve, omogućavajući vam pri tome da razmenjujete informacije sa ostalim učesnicima u projektu.

TRIMBLE CONNECT

Platforma koja povezuje prave ljude s pravim konstruktivnim podacima.

Trimble Connect je klaud platforma koja u pravom trenutku povezuje prave ljude sa pravim konstruktivnim podacima. Pruža trenutno ažurne informacije o projektu spremne za korišćenje u izgradnji: Pogledajte, pregledajte i referencirajte Tekla modele, crteže i druge podatke koji su vam potrebni za realizaciju uspešnog građevinskog projekta.

TEKLA MODEL SHARING

Deljenje modela Tekla – Podelite posao u okviru tima koristeći isti BIM model

Tekla Model Sharing je inovativan BIM alat za saradnju koji može značajno povećati produktivnost korisnika Tekla Structures. Uz to, timovi mogu istovremeno da rade na istom modelu, ali njihov rad se nikada ne sudara. Tekla Model Sharing je jedina tehnologija za kolaboraciju koja vam omogućava rad bez internet veze.

TEKLA STRUCTURAL DESIGNER

Analizirajte i dizajnirajte zgrade efikasno i profitabilno

Structural Designer je softver koji vam daje moć́ da efikasno analizirate i dizajnirate zgrade. Potpuno automatizovan i prepun mnogih jedinstvenih funkcija za optimizaciju dizajna betona i čelika donosi mogućnost brzog poređenja alternativnih varijanti dizajna uz upravljanje izmenama u cilju snižavanja troškova i punu BIM kolaboraciju.

TEKLA TEDDS

Moćan softver za automatizaciju ponavljajućih strukturnih proračuna

Već́ više od 20 godina Tekla Tedds je inženjerima idealno rešenje za dokumentovanje i dizajn. Ovaj moćan i jednostavan za korišćenje softver za strukturnu analizu smanjuje ponavljajuće ručne kalkulacije i nudi pouzdan dizajn uz primenu različitih materijala zahvaljujući svojoj bogatoj biblioteci proračuna uz garanciju kvaliteta.

TEKLA POWERFAB

Kompletan i povezan softver za upravljanje proizvodnjom elemenata čeličnih konstrukcija

Potpuno novi Tekla PowerFab je sveobuhvatan softverski paket koji vam pruža sistematičan, kolaborativni pristup upravljanju proizvodnjom. Razvijen posebno za proizvođače elemenata čeličnih konstrukcija, pruža nesmetan, neprekidan tok informacija u realnom vremenu tokom životnog ciklusa projekta.

TEKLA CIVIL

Moćni alati za modelovanje, uređivanje i upravljanje podacima o infrastrukturnim objektima

Tekla Civil je sveobuhvatno rešenje za projektovanje u oblasti građevinarstva, omogućavajući distribuciju ažurnih informacija između svih učesnika u okviru projekta i u svim fazama životnog ciklusa projekta. Tekla Civil nudi moćne alate za izradu informacionih modela, kao i za 3D pregled i vizuelizaciju projekata niskogradnje.

Tekla rešenja su za:

Tekla proizvodi: